Automatische transmissievloeistof

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

De automatische transmissievloeistof van Kockelmann Lubricants in Izegem zorgt ervoor dat schakelen weer soepel gaat. De dag van vandaag zijn automatische transmissies complexer dan ooit. Daarom hebben wij een breed assortiment aan automatische transmissievloeistoffen zodat u voor elke transmissie de juiste bescherming kan bieden en zo de levensduur van uw voertuig verlengt.

Bekijk al onze automatische transmissievloeistof

Componenten die een automatische transmissievloeistof vereisen

Bij ons ontdekt u waarom de juiste transmissievloeistof van cruciaal belang is voor een goede werking van uw voertuig. Als Texaco distributor bieden wij verschillende vloeistoffen aan. Dit zijn de belangrijkste componenten om te onderhouden:

  • De vloeistofpomp
  • De planetaire tandwielsets
  • Koppelingen
  • Mechatronica
  • De koppelomvormer

Moet u de olie van uw transportvoertuig vervangen of reinigen? Dankzij onze automatische transmissievloeistof van Delo, Texamatic en ATF slaapt u terug op uw beide oren. Naast onze transmissievloeistoffen bieden wij ook versnellingsbakoliën van Texaco aan, een smeermiddel bedoeld om de bewegende delen in een versnellingsbak te smeren. Zo smeert deze olie schakelvorken, tandwielen en synchromesh-ringen.

 

Bestel uw vloeistoffen

Bij ons kiest u simpel het voertuigtype dat bij u past en daarna de smeermiddelen en andere oliën. Kies de hoeveelheid vloeistof en u bestelt makkelijk uw producten. Wilt u graag meer uitleg bij bepaalde oliën? Vul dan ons contactformulier in en wij staan voor u klaar met deskundig advies. Bel ons op het nummer +3280221213.