Synthetische motorolie

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

Zoekt u nog synthetische motorolie? Onze olie wordt gekenmerkt door het gebruik van synthetische chemicaliën en verbindingen. Met de synthetische motorolie van Kockelmann Lubricants uit Izegem werkt de motor beter in allerlei situaties en straffe weersomstandigheden.

Bekijk onze synthetische motorolie

Synthetische en minerale motorolie

Bij motoroliën zijn er twee types:

  • Synthetische oliën
  • Minerale oliën

Synthetische oliën ondergaan meer verfijnde aanpassingen en bevatten minder onzuiverheden dan minerale oliën. Bij ons kiest u eenvoudig de juiste gasmotorolie voor uw transportmiddel. Als Texaco Distributor hebben wij verschillende synthetische motoroliën in de aanbieding zoals ons hoogwaardig synthetisch motoroliesmeermiddel van Havoline.

Voordelen

U moet deze motorolie minder snel vervangen en daarnaast is er minder slijtage op onderdelen. Daarnaast biedt synthetische olie uitstekende eigenschappen voor viscositeitsbehoud. Als de olie warm wordt, zal de olie niet vloeibaar of waterig worden en behoud het zijn stroomsnelheid. Ook smeert de olie beter uit. Zoekt u een echt smeermiddel voor de automotive? U vindt onze verschillende productenreeksen in onze webshop.

Bestel onze oliën in de webshop

Wilt u uw garage voorzien van de beste motoroliën en smeermiddelen? Dan kan u bij ons zeker terecht. In onze webshop hebben wij een groot assortiment van producten voor verschillende transportmiddelen. Heeft u nog vragen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer +3280221213.