Onze koelvloeistof van Texaco

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

Onze koelvloeistof van Texaco draagt bij aan een lange levensduur en heeft een betrouwbare werking voor diverse industrieën en toepassingen. Koelvloeistof is namelijk een essentieel onderdeel voor het behoud en onderhoud van voertuigen. Bij Kockelmann Lubricants in Izegem bestelt u koelvloeistof van Texaco en draagt u bij aan een optimale koeling van motoren.

Bekijk al onze Texaco producten

Uw motor koelen met onze koelvloeistof van Texaco

Eén van de grootste eigenschappen van onze koelvloeistof van Texaco is koelen. Een motor kan namelijk makkelijk oververhit geraken als er te weinig koelvloeistof in het systeem aanwezig is. Zo kan bijvoorbeeld de koppakking er tussenuit geblazen worden en dan sta je voor een dure reparatie. Als Texaco distributor raden wij aan om regelmatig het niveau van de koelvloeistof van Texaco in de motor te controleren. Als alles in orde is, moeten de merktekens van het vloeistofpeil zich tussen het minimum en maximum bevinden.

Bestel onze koelvloeistof

Naast onze koelvloeistof van Texaco koopt u bij Kockelmann Lubricants ook eenvoudig remvloeistof voor auto’s. Bestel alle vloeistoffen eenvoudig bij ons. Wij hebben verschillende oliën voor transport en allerhande smeermiddelen. Neem een kijkje bij onze productreeksen en ontdek ons assortiment. Heeft u nog een vraag over onze koelvloeistoffen? Neem telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer +3280221213.