Halfsynthetische koelcompressorolie

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

Halfsynthetische koelcompressorolie is cruciaal voor de correcte werking van compressoren. Deze Capella Premiumolie is een halfsynthetische koelcompressorolie met bewezen prestaties, ontworpen voor het gebruik in koelcompressoren van systemen die ammoniak als koelmiddel gebruiken. Ze is samengesteld om bescherming te bieden tegen vuilafzetting en roest. Halfsynthetische koelcompressorolie reduceert de wrijving, voorkomt slijtage en fungeert als een afdichting tussen hoge- en lagedrukzones.

Onze halfsynthetische koelcompressorolie bekijken

Halfsynthetische koelcompressorolie bevat meer additieven

De belangrijkste functie van deze koelcompressorolie is het bestand zijn tegen extreme temperatuurverschillen. Deze halfsynthetische koelcompressorolie is een hybride olie. Het is een mix van synthetische olie en minerale olie. Deze halfsynthetische koelcompressorolie bestaat uit een basisolie, maar bevat meer additieven dan een volledig minerale olie. Deze halfsynthetische koelcompressorolie behoudt zijn werking bij extreme temperaturen en dat is een voordeel. 

Kies koelcompressielolie zorgvuldig

Als Texaco distributor bieden wij een ruime keuze aan deze oliën en andere oliën voor transport aan. Koelcompressorolie is afhankelijk van een aantal specificaties van de compressor en het gebruikte koelmiddel. Zo moet de olie chemisch en thermisch stabiel zijn. Nog een andere factor is hoe het mengsel presteert in de compressor. Er kunnen zich ook problemen voordoen met het smeermiddel in de compressor, wanneer de viscositeit van het smeermiddel te laag is.

Neem contact met ons op

Zoekt u nog halfsynthetische koelcompressorolie voor uw compressor? Bij Kockelmann Lubricants kan u eenvoudig compressorolie kopen in onze webshop. Kom meer over ons te weten of vraag om advies aan één van onze deskundigen. U contacteert ons telefonisch op het nummer +3280221213 of vul eenvoudig ons contactformulier in.