Compressorolie kopen

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

Door onze compressorolie te kopen, voorkomt u slijtage, minimaliseert u corrosie van metalen en verbetert u de compressie-efficiëntie. Onze oliën bij Kockelmann Lubricants in Izegem variëren door dikte en viscositeit. Daarnaast circuleren de gassen die worden gecomprimeerd, zoals in airconditioningsystemen of de gassen worden gescheiden, zoals in zuurstofcompressoren.

Bekijk onze compressorolieproducten

Bescherm uw machine door onze compressorolie te kopen

Als Texaco distributor bieden wij compressorolie aan die u kunt kopen om uw apparaten in topconditie houden. Uw compressor kan snel verslijten zonder genoeg smering. Wacht daarom niet te lang met uw compressor te behandelen. Net als bij smeermiddelen voor de automotive, moet de compressorolie ook één keer per jaar vervangen worden. Zonder compressorolie te kopen, loopt hij minder soepel en bestaat de kans op schade. Naast deze smeermiddelen verkopen wij ook nog andere oliën, zoals gasmotoroliën en andere vloeistoffen die onderdelen voor transportvoertuigen soepel houden.

  

Vraag om advies voor uw compressor

Koop onze compressorolie en behoud de kwaliteit van uw machine. Weet u niet hoe u de olie van uw compressor vervangt? Dat is geen probleem, want wij helpen u graag verder. Bekijk onze verschillende oliën, maar ook onze andere producten in ons assortiment. Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via het telefoonnummer +3280221213.