Gasmotoroliën

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

Gasmotoroliën zijn geschikt voor gasmotoren die op verschillende brandstoffen draaien. Bij Kockelmann Lubricants in Izegem verkopen wij de HDAX 5200 Low Ash Gas Engine Oil. Deze olie is een gasmotorolie op basis van premium basisoliën met een stockvrije samenstelling en een laag asgehalte. Deze olie biedt een betrouwbare weerstand tegen oxidatie en nitratie, wat vuilophoping tegengaat en de levensduur van de olie en filter verlengt. U kan deze olie kopen vanaf 208 liter.

Onze gasmotoroliën bekijken

De juiste gasmotoroliën kopen

Het is niet simpel om de juiste gasmotoroliën te vinden voor een transportmiddel. Als uw Texaco distributor raden wij een merkolie van goede kwaliteit aan, zoals onze HDAX olie. Voor koude winterse omstandigheden moet het W-getal zeer laag zijn, dan blijft de slijtage ook beperkt. Is het niet koud? Dan is een hoger getal aan te raden voor uw olie voor transport. U kiest ofwel voor een synthetische motorolie of minerale oliën. Bij de eerste olie zit het verschil hem in het transformatieproces, terwijl minerale oliën meer verfijnde aanpassingen ondergaan.

 

Bestel uw oliën

Als u gaat voor gasmotoroliën, zijn brandstofbesparende motoroliën aan te raden. Deze gaan langer mee en zijn veel duurzamer. Twijfelt u nog of heeft u een vraag over onze producten? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel ons op het nummer +3280221213. U kan heel eenvoudig onze producten toevoegen aan de winkelwagen en bestellen.