Texaco distributor

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

Uw Texaco distributor, Kockelmann Lubricants uit Izegem, levert producten van uitstekende kwaliteit die ontworpen zijn om betrouwbare prestaties te bieden aan bedrijven en hun klanten. Zo hebben wij een groot assortiment aan smeermiddelen en andere oliën. Voor elk smeerprobleem zoeken wij de meest efficiënte oplossing om uw machines en voertuigen te optimaliseren. Bij ons rekent u op de beste service en deskundig advies.

Bekijk al onze Texaco producten

Een uitgebreid assortiment van uw Texaco distributor

Met meer dan dertig jaar ervaring in de branche zijn wij experts op het vlak van motorolie van Texaco. Onze missie is om met onze kennis uw bedrijf te laten groeien. Wij verkopen verschillende producten zoals:

 

Wij zijn de officiële Texaco distributor en zijn trots op al onze producten. Daarnaast mag u Texaco motorolie verwachten aan een eerlijke prijs.

  

Samenwerking met verschillende sectoren

Door een samenwerking tussen ervaren en gespecialiseerde teams en de wereldwijde speler Texaco distributor, kan u rekenen op een perfecte combinatie van flexibiliteit en competentie. Wij werken samen met partners die uw behoeften begrijpen. Ongeacht in welke branche u zoekt, onze industriële smeermiddelen van Texaco bieden bescherming in uw transportsector. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar motorolie van Texaco voor auto’s, transport voor in de landbouw of bosbouw en zeevaart. Bij ons bent u aan het goede adres.

Praat met ons

Uw Texaco distributor zorgt voor een veilig beheer van smeermiddelen en andere oliën voor transport. Kom praten met onze getrainde en deskundige consultants en bespreek vandaag nog hoe wij u vooruit kunnen helpen. Ons gespecialiseerd familiebedrijf is er 100% voor u. Bij ons vult u eenvoudig ons contactformulier in of u bereikt ons makkelijk telefonisch op het nummer: +3280221213. Bestel nu meteen uw producten in onze webshop en wij garanderen u de beste kwaliteit motorolie van Texaco.