Remvloeistof voor uw auto

Verschillende sectoren
Deskundige smeermiddelenkennis
Betrouwbare prestaties

Het is van groot belang om uw remsysteem te onderhouden met onze remvloeistof voor uw auto. Het is een hittebestendige vloeistof die nodig is om te kunnen remmen. Dankzij de producten van Kockelmann Lubricants uit Izegem blijven auto’s het hele jaar door veilig rijden. Vervang dus tijdig de remvloeistof in uw auto voor een betere werking.

Onze remvloeistof voor auto's bekijken  

Brake Fluid DOT 4 als remvloeistof voor uw auto

Zonder remvloeistof kan uw auto niet remmen. Laat daarom door een professional uw remvloeistof op tijd nakijken of de olie niet te laag staat. Als Texaco Distributor verkopen wij Brake Fluid DOT 4, een efficiënte presterende remvloeistof op niet-oliebasis. Hij is ontworpen voor gebruik in conventionele hydraulische rem- en koppelingssystemen. Remvloeistoffen moeten over een hoog kookpunt beschikken, want door de wrijving tussen de remblokken en de remschijf kan er wrijvingswarmte ontstaan en kan de temperatuur extreem oplopen. Vraag onze professionals om advies vooraleer u deze vloeistof of andere olie in uw transportmiddel giet.

Bestel onze remvloeistoffen

Zoekt u naast remvloeistof voor uw auto ook koelvloeistof van Texaco? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Neem een kijkje in ons breed aanbod en bestel onze producten handig via onze webshop. Heeft u nog een vraag? Neem telefonisch contact met ons op via ons telefoonnummer +3280221213.